mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, March 31, 2011

Tip tubuh seksi Son Dambi

assalamualaikum semua,macam biasa berita kosmo,kalau berita menarik perhatian aku,aku akan share dengan korang semua okay..semua orang mahukan badan yang cantik menarik,kurus,slim aje...so jangan berlengah lagi pi jogging dan pi gim...untuk menyihatkan badan...aku nak pi jogging jugak tak kira...tapi bila erkkk....maybe lepas lik kerja,tapi nak masak pulak...tengok la macam mane..kadang2 otak aku ni gila2 sikit,kalau kata hati nak pi jogging....aku pedulik hape....pi jugak....lantak...ni la gambar Son Dambi..i like ur body.....

BINTANG terkenal Korea Selatan, Son Dambi bukan sahaja telah menunjukkan bentuk tubuhnya yang seksi ketika membuat fotografi jenama pakaian sukan Decente baru-baru ini.

Malah aktres, penyanyi dan model itu juga telah memberi tip kepada peminatnya bagaimana untuk mendapatkan bentuk tubuh yang sihat dan mantap.

Pertama, dia menegaskan regim senaman perlu dimulakan dengan latihan angkat berat, sebelum diikuti dengan aerobik dan akhirnya regangan badan.

"Saya sangat berdisiplin dengan regim dan rutin senaman saya. Kalau pada hari saya tidak menjalani latihan di gim, saya akan berjoging di sekitar kawasan kejiranan saya," ujarnya.

Satu lagi regim bagi mengekalkan stamina dan bentuk tubuh yang mantap yang diamalkannya adalah dengan menari.

"Saya menari dan menari kerana ia bukan sahaja baik untuk kesihatan tubuh selain menjadikan bentuk tubuh kita mantap, tetapi ia juga boleh digunakan untuk menghilangkan tekanan," ujarnya yang menyukai tarian hip hop dan jazz.

2 comments:

cik ayin said...

akak..saya nak gemok... :)

ayu sleeping said...

akak nak kurus,adik lak nak gemuk...
kurus sangat ke...makan banyak cikit..minum susu @ makan vitamin..ok tak ruangan comment akak, dah setting balik...