mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Tuesday, March 22, 2011

happy birthday to me

assalamualaikum.......hiiiiiii, hari ni (22.03.2011)hari yang cukup gembira,bangun pagi terus senyum sampai ke telinga...sebabnya hari ni besday aku yang ke
* orang yang pertama yang yang mengucapkan ungkapan ni "selamat hari jadi sayang",mestilah my husband...tengah malam tadi kul 12...aku dah tidur time tu...tapi aku dengar die cakap...pastu terus sambung tidur balik...ngantuk gila beb..

ucapan untuk aku sendiri:-
*semoga aku dipanjangkan umur dan melimpah ruahkan rezekiku
* semoga hidup bahagia disamping keluarga yang tercita..
*semoga menjadi isteri dan ibu yang mithali dan bertanggungjawab
*semoga aku jadi insan yang baik untuk keluargaku...
jauhkanlah malapetaka dari hidup kami sekeluarga...
-AMIN-

P/S:next entry tunggu ye...nak citer pasal hadiah & kek pulak....hiiiiiiii T_T

8 comments:

LadY seNsei said...

HAPPY BIRTHDAY !

ayu sleeping said...

tq dear

NUR Azdatul Azween said...

heppy birhday!!!...
smoga bhgia selalu..

*CaM* said...

happy birthday ibu ayu.. mcm best je dpt hadiah..

ayu sleeping said...

nur:tq dear
cam:tq jugak...hadiah!!mmg best dpt hadiah..hii

Mama Likha said...

alahai... hairni bday dia lak.. :) whooottt whhoottt...

happy beday, semoga tercapai smua apa yg diimpikan yer. amin!...

kim slm fira yer :p

ayu sleeping said...

hhhhhhhhiiiiiiii...tq mama malikha

NOOR FATIN said...

sori late. hehe

happy bsdayyyyyyyyyyyyyyyyyy!! semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki. semoga mnjadi anak, isteri dan ibu yang solehah.. amin.. :)