mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Wednesday, May 11, 2011

jalan- jalan di tasik shah alam,sambil bagi ikan makan roti

assalamualaikum dear blogger...ahad minggu lepas kami anak beranak pergi tasik...nak bagi ikan dan labu labi dalam tasik tu makan...korang rasa makan apa?.....cepat-cepat fikir.........hmmmm lambat la korang ni...roti la...en husband singgah sheel beli roti...

dalam kul 3 lebih,sampai ditempat yang dituju terus cari pot,...bagi punya bagi...ikan tak muncul-munculpun...maybe ikan dalam kolam tu tidur la agaknya....ikan tak banyak macam dulu...campak je roti..terus kerumun roti yang di baling...seronok tengok ikan makan...

layan pic ni yerk




ni la tasik shah alam...macam tasik betul....

asal cik fira,cam bler je....

nampak tak rotinya kawan2,yang terapung tu...

napa marah-marah ni....

muka cik fira kurang ceria,sebabnya udara sekeliling panas

tengok tangan dia baling roti...tak sampaipun dalam kolam dia baling..

kehulur ke hilir bawak air penyejuk badan..very hot...

ok sampai disini je...by semuaaaaaaa


1 comment:

fRaMe+LenSeS said...

terbaik perkongsian ni. terima kasih. ;D

Nadh suka dengan blog kamu, perkongsian kamu, Jum Nadh nk pomot, join contest Aku Ingin Berubah sahabat Nadh,,.

Mungkin kita leh sama-sama sampaikan message positive pada masyarakat dengan perkongsian dalam ni plak.. :D