mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, May 5, 2011

nasi lemak kegemaranku

assalamualaikum pembaca setia ayu sleeping...dah makan? aku dah kenyangpun..alhamdulillah..tapi sakit pulak perut aku ni...tu la,dah kenyang makan nasi lemak padang jawa,rm 1.20 dan air sendiri bikin kat pantri teh+ susu,..pastu nak kuar balik...cepat betul sistem pencernaan aku ni...tak pun makanan semalam aku makan kot....hiiiiiiii..sorry korang...

(mula2 aku makan nasi lemak ni....time aku pregnant,masa tu pergi checkup kat klinik desa,lepas checkup aku pergi singgah beli nasi lemak ni...sebab apa aku beli, sebab aku suka makan nasi lemak,sekali makan sedap la jugak...so kalau aku rasa teringin nak makan aku pergi beli...

ari ni aku sampai office lambat 5 minit....nak tahu sebab apa? sebab jalan ke shah alam nak menghala ke klang jam deh....ada xcident..sampai kaki aku lenguh,menekan pedal cluch..huuuuuu tuhan je yang tahu...

okay la sampai disini cerita aku di pagi hari...hari2 aku bizi menjaga kaunter...dugaan buat aku sorang2 kat sini...aku redha dengan ketentuanmu...:)

2 comments:

With Julia said...

ehehhe best yer mkn makanan kegemaran...but its ok..jem yg penat td diharungi dgn nasi lemak besttttttttt...:)

ayu sleeping said...

memang best...lega rasanya