mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Wednesday, March 23, 2011

makan kek pulak

assalamualaikum semua...masa yang telah tunggu,ni yang aku nak share kat korang..my husband belikan kek sedap..beli kek ni lepas tengok wayang,dalam kul 5.25 cam tu la...aku nak ikut beli kek,die tak kasi,die kata nak suprise...hiiii terharunya...aku nak berterima kasih banyak2 kat my husband,,die buat semua ni untuk aku...sebabnya die sayang kat wife die yang degil ni,hiiii...walaupun die suka menyakat dan marah2 aku tak tentu pasal,tapi die sanggup wat apa saja demi aku dan my princess...

(hehe curik snap dalam kereta) kalau die tau aku snap pic ni,mesti cakap aku ni poyo...

(ni lah keknya....sedap sangat)

(tq suami,belanja ni semua,semoga rezekimu sentiasa melimpah ruah...amin...)

*ape dalam kotak ni???????cuba teka...ni hadiah yang aku dapat dari husband...tantik sangat...tq lagi.......(suka sangat dapat hadiah)


* ni la hadiah yang dia bagi...seutas jam tangan...bersyukur sangat....tapi aku kena jaga elok2..jangan bagi jam ni jatuh,...3 tahun berturut2 aku dapat jam,sebab yang jam tahun lepas dah pecah die punya cermin...nak kata ganas, tak de jugak...dah dia nak pecah,nak wat cam ne...redha je la...

aku janji,aku akan jaga ko sebaik mungkin....please caya ye...

----tamat la kisah ulangtahun kelahiran aku semalam----

*by*

3 comments:

Shu Shinju said...

sedapnye kek....bestnye dapat jam POLO...:)
hepi birthday...:)

ayu sleeping said...

shu shinju:tq sis.....

Izyan Masri said...

aipp,ni yang jeles ni.makan kek sedap mcm tu :D