mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

assalamualaikum semua bloggers...kali ni aku nak join segmen dari En.Ben Ashaari,blogger ikut negeri lahir...ni kali kedua aku join segmen en ben kalau nak join klik sini.sebab aku join, nak masuk dalam list blogger SELANGOR dan nak mencari kenalan baru....jom..jom semua


  • Sila ceritakan latar belakang anda ..
  • saya rahayu binti saparuan,seorang isteri dan seorang ibu kepada nur syafira,memang berasal dari selangor,Sungai Besar..sekarang saya menetap di kampung padang jawa...anak ke enam daripada 12 adik beradik..

  • Profesion anda sekarang ?
  • sekarang saya bekerja di Pejabat Daerah/Tanah Klang..lebih kurang 4 tahun cam tu la...

  • Blog favourite anda .. kenapa ?
  • blog favourite mesti la en.Ben-banyak info dan segmen yang menarik,memang tak bosan la...
    banyak lagi yang saya suka....semua best2 cayalah

  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
  • setakat ni,tak ade blog yang tak suka....semua bagus2...

  • Impian anda terhadap blog anda ..
  • impian saya terhadap blog,untuk mencari rakan bloggers yang sporting2,mencari pengalaman dan ilmu2 pengetahuan yang dapat dikongsikan oleh bloggers lain...dan semoga maju jaya dalam dunia blog...hihiiiiiii

    ok tamat

    9 comments:

    Hazrina Erin said...

    hai! salam kenal
    saya blogger selangor jugak^^

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    solo molo said...

    0rang k0lumpo datang menjengah...
    berjiran rupanye...

    nadiemsharmz said...

    salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    ayu sleeping said...

    hazrina:selamat berkenalan,sama la kita org sel
    apisv2:hai blogger johor...jauhnya
    solo molo:still solo ke...jiran rupenye
    nadiemsharmz:jom folo....

    pRiNCe said...

    hye..salam perkenalan ye...
    prince blogger kuala lumpur...
    newbiee lagi...
    kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

    Diari-Selebriti-Mama said...

    slmt bknalan.
    singgah dari segmen BA.
    n terus follow kamu ayu ^^

    semoga terus maju jaya dalam blogging!

    jemput baca

    sambal ketuk langkah demi langkah

    http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

    Lulu caldina said...

    Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

    Kei Seichi said...

    salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/