mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Friday, March 25, 2011

SEGMEN 1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG

assalamualaikum dear bloggers....harap semua okay-okay ye...kali ni aku nak join segmen dari faceblog,sape2 nak join jom la klik SINI.


1. nama anda @ nickname
*nama saya rahayu saparuan ,panggil ayu..kalau nak panggil ayu sleepingpun boleh, tak ada masalah..hihiii(senyum sopan)

2. nama blog anda & rahsia di sebalik nama tersebut
nama blog saya yang manis cam madu tu,sweethoney-ayu,punyalah susah saya nak dapatkan nama blog ni 10 hari 10 malam,tak de rahsiapun nama blog ni..mula2 saya nak letak sweethoney je..tapi dah banyak blogger guna perkataan ni,so tambah la ayu kat belakangnya..

2. ceritakan tentang blog anda.
blog saya ni umum,sapa2 pun boleh baca,kadang2 saya cerita pasal my princess,kadang2 cerita pasal berita..dan dikala saya bosan,saya hiburkanlah hati diblog...

3. tujuan anda blogging
tujuan berbloging ni saya nak isi masa lapang saya dengan menaiplah hilangkan rasa kebosanan,pastu dapat ramai kawan blogger,tukar2 pendapat..dapat jugak ilmu tentang berblog ni...

4. harapan anda untuk blog anda.
harapan saya untuk blog ialah untuk menjadi blogger yang boleh bertukar pandangan,dan maju kehadapan di dalam dunia blog..

5. sedikit nasihat @ pesanan kepada blogger lain.
nasihat saya,janganlah suka mengkianati antara blogger lain,jadikanlah blog ni teman baik kepada rakan blogger lain..jauhilah sikap dengki,dan tanamkanlah sikap hormat-menghormati..

maaf sekiranya terkasar bahasa..

...sekian terima kasih...

2 comments:

~Juju~ said...

setuju seperti diatas~ hehehe

ayu sleeping said...

hoho....