mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Saturday, April 16, 2011

oooooo balik kampung

assalamualaikum semua pembaca setiaku...harap korang sihat n happy selalu...tak pernah2 aku hupdate blog tengah malam buta cam ni...tapi sekali sekala apa salahnyakan...aku sekarang berasa happy sangat....kenapa?? sebab aku dapat balik kampung tanah tumpah darahku..kg dekat je, sungai besar selangor...tak de la jauh mane pun...sape yang tak rindu kampung halaman...sape yang ada kampung,mesti ada perasaan macam aku gak....kalau rasa macam lama tak balik...asik teringat-ringat je kat kampung halaman..rase gelisah je...dalam hati bila nak balik ni...hiiiiiii seronok gila dapat balik...kalau lama2 balik,bertambah lagi la gila aku ni,selain rindu kat kampung...aku rindu gak kat adik beradik aku,yang paling aku rindu mak n abah aku...memang tak leh ku lupakan jasa dan pengorbanan mereka membesarkan aku...sampai sekarang aku leh mampu membuka mata,sekarang hidup bersama dengan my husband n my little princess fira...sungguh bahagia sangat2..terima kasih ALLAH bagi peluang kepada hambamu ini untuk terus hidup...aku rasa bertuah....syukur ALHAMDULILLAH..semoga aku akan terus berjaya di masa akan datang...terpanjang pulak hujah aku malam ni...aku nak tidur la...jeles pulak aku dengar 2 beranak ni berdengkur.....by i go to sleep....

3 comments:

ct N honey said...

selamat bercuti dikampung...

ayu sleeping said...

selamat

Mama Likha said...

kt kg lagi ker..??

meh auntie ayu undi malikha tau http://mynameisztee.blogspot.com/2011/04/contest-baby-comel-by-kak-sheila.html... muahhh tq auntie ayu! flying kiss dari jauh!