mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Wednesday, April 27, 2011

Fira Genap 1 Tahun 8 Bulan

assalamualaikum dan selamat tengah hari...... hari ni nak citer pasal si fira, yang semakin baik menjadi-jadi (nakal sikit je) hari ni si fira genap 1 tahun 8 bulan... patut la kebelakangan ni, si fira asyik nak marah je... cuit sikit mula la nak mengamuk... pesen sapa yang diikutkannya.... dah la ayahnya suka menyakat budak tecik ni... ayah fira suka sakat sebab suka tengok anaknya marah.... pening kepala aku dengar dia nangis.... aku jugak yang pujuk,"ala bucuk2 fira".... "jangan kawan ayah ya"...?!! wek :P

sambil menjeling ke arah ayah fira
(dalam hati geramnyaaaaaaa aku)

layan gamabr fira yang terbaru!!!
(buat2 tak pandang camera pulak)

(ni aksi gediks je :P)

(buat-buat candid ye fira)

sudah abis kisah si bocah cilik,lain kali kita bersua lagi
&
terima kasih banyak2 kerana sudi baca blog ayu sleeping
by

4 comments:

NOOR FATIN said...

comel sgt2 nya dia!!

ayu sleeping said...

tqqqqqqqqqq fatin!

Mama Likha said...

ohh tua sebulan dr likha ni...

hppy 18bulan fira :)

ayu sleeping said...

yekeeeeeeeeee...tapi likha tembam dari fira...