mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, April 28, 2011

Cinta Antara Kita

assalamualaikum semua...moga sihat...kali ni aku nak share cerita drama yang aku suka tengok kat TV3,memang aku peminat setia..hari ni tinggal 1 hari episod cerita tu,sambung minggu depan,nak tunggu minggu depan cam berzaman je aku nak tunggu,sapa-sapa yang tengok cerita ni setiap Isnin-Khamis,tepat jam 7pm-8pm,mesti tahu cerita A-z,ehh z belum lagi..kalau nak tau lebih lanjut follow lah cerita ni...

kisah semalam,
Dania tidak dapat terima Aliyah tu kakak dia,Dania cukup menyampah tengok muka aliyah kat pejabat....cian aliyah,kelahiran dia membuatkan keluarga johan & irma(papa&mama dania) menjadi kucar kacir...jufri tunang kepada dania,dalam dilema nak kahwin dengan Dania ke tidak..sebabnya jufri sudah mula suka kat aliyah...sebab aliyah ni baik,pastu aliyah lah yang selamatkan jufri masa kisah dulu kala,kiranya jufri terharu dia la gadis yang selamatkan dia...selama ni jufri ingat dania yang selamatkan..kalau aku cerita panjang2 sinopsis cerita ni kang,menyampah pulak korang nak baca...last sekali papa dania kena tembak dengan geng samseng...mata gelap sapa?kenapa kena tembak?...tu korang kena tengok la petang ni yerk...akupun tak tau kenapa,ni mesti orang dengki kat johan tu...ishhhishhh...

saspen je cerita ni kan......jangan lupa tengok yerk.....

by.
tq sebab baca nukilan ayu sleeping...

2 comments:

Shu Shinju said...

saya follow..tapi semalam terlepas... johan kena tembak?? mesti nenek punya angkara ni...

suka la watak hairie othman sebagai papa.. karekter papa dia menjadi..best sgt...

x suka dania... kesian aliyah...

ayu sleeping said...

dania jahat..cian aliyah..dia x slh pape pun...tapi dia masih sabar