mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Friday, April 29, 2011

esok pergi cuti-cuti malaysia

assalamualaikum dear blogger.....nak citer tak nak!....citer jugak la kat korang...namenya blogger,mesti nak share ceritakan....pahit ke manis ke...janji cerita.... esok aku anak beranak dan keluarga belah husband pergi bercuti di PD....heeeeeeee aku suka main ombak...tapi satu malam je kat sana..nak tahu hotel pe kitaorang check in....mesti korang pernah dengar jugak hotel ni..ancasa hotel,


esok gerak dalam kul satu kot....sebab my husband ada kerja sikit nak dibereskan.....so sementara nak tunggu kul 1,pagi tu aku nak masak jugak,nak masak speggeti je,yang lain-lain bekalan mak mertua akulah masak...ni first time aku nak masak speggeti,tapi tak tau jadi ke tak...speggeti tinggal rebus je,kuahnya yang kena sedap!!..

sebenarnya dah lama aku teringin nak buat speggeti ni, hasil air tangan aku,tapi tak terbuatpun...nak kata bizi
dirumah tak de la sangat..kadang-kadang aku ada penyakit m ni...sikit je la....tak tau ke penyakit m tu apa?....MALAS!....so dengan sukacita dimaklumkan bahawa esok aku akan menghasilkan kuah speggeti yang sangat lazat,sehingga menjilat ibu jari kaki,hahahaa,tak lawak tak yah nak pura-pura gelak yerkkk,hiiiiiiii,aku akan buat yang terbaik...bahan-bahan semua dah beli...tinggal nak buat kecoh je kat dapur esok.... rasa lambat pulak aku nak tunggu esok....sebenarnya tak sabar nak makan.... k la...nanti ayu sleeping sambung lagi yerk al kisah di pulau PD. :P

6 comments:

khairiyah said...

wahh bestnye gi holiday..nak ikuttt! hihi..PD best! n sok kalo menjadi spagheti tu pos la cni sket ye. my favvy tu! :D

NOOR FATIN said...

mak ai. bestnya pergi bercuti! nak ole2! :P

ayu sleeping said...

khai:heeeeeee...memang best.......
fatin:bila lagi nak bersuka ria....

NuReLLe said...

wow weee...msk spaghetti...dap..dap..:DD

MUMMYAR said...

best nya...dh lama x g pd sejak i dok bgn lalang....so g bgn lalang je ar...have fun...

ayu sleeping said...

nurelle:my faveret....sedap....
mummyar:layan bagan lalang best ape,,sesakali meh la layan PD pulak