mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Tuesday, October 18, 2011

Pandai fira "Terharu Mak Nak"....

assalamualaikum...hari ni nak share pasal si kecik aku ni,semakin hari semakin nakal pulak sekarang ni...gambar kat bawah ni pasal fira tengah main lego kot aku panggil...dia main-main...pastu dia cakap kat aku :bu,bu pastu dia tunjuk kearah lego tu...pastu aku jawab balik...eee pandainya fira buat...kita sebagai ibu kena puji...baru anak ni rasa happy...pandai pulak tu nak tunjuk apa yang dia buat...nak bagi tau dia hebat la tu....

dah bosan main lego tu...biar begitu saja...ibu jugak yang kutip,simpan dalam bekas,fira tukang sepah boleh la...

tengok tu,siap sendal kat bantal lagi,nak bagi lego tu tengak...

MACAM NI KE RUPA SEBENAR ANGY BIRD

sekarang ni pulak dia dah ketagih ngan handset aku pulak....dah dapat terus buka game angry bird dia tu...kalau bosan dia main game bowling la,fire la...yang aku kagum fira main snooker...terkejut aku...dalam hati tergelak-gelak tengok gelagat fira..budak zaman sekarang,dah terlampau bijak...susah nak larang..nakal kemain..

Ni la game yang fira main hari-hari..
kalau bosan-bosan,syok jugak layan game ni...santai kot bagi aku...

4 comments:

missbby said...

budak sekarang kan..memang bijak bukan main lagi..:)

ayu sleeping said...

memang betul...setuju...ada je yg difikir

Mama Likha said...

samalah ayu... likha pun thu main, pastu tinggall... jrg sgt die nak kemas balik huhuhu..


yelah budak skrg advance kan ! kdg2 tk terpk kite dorg blh bt mcmtu... :)

ayu sleeping said...

tau tak pe....