mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Friday, October 14, 2011

syafira dengan angry birds kesayangan!

assalamualaikum semua...sekejap je dah hari jumaat,esok cuti balik kg halaman aku...bestnya,rindu semua orang kat sana,sekejap jugak nak tahun depan...hmmm hari semakin tua,tapi umur stay muda ye..hehe,ok hari ni aku nak cerita pasal fira dengan angry bird...dia sangat suka kalau ayahnya beli angry bird baru...hehe nak katakan semua color dah ada...baru-baru ni beli lagi yang color biru...apa lagi si kecik melompat-lompat keriangan (tu aku yang cakap)..

time mula-mula beli,asyik keluarkan dalam bilik je...pastu tunjuk-tunjuk kat orang...macam dia sorang je ada..huhh tu la perangai syafira masa kecil,kalau dah besar harap-harap jangan jadi begitu...jadi budak yang baik ye anak ibu...jangan nakal-nakal...pastu kalau nak balik kampung pulak,semua angry bird dia hangkutnya...aku cakap kat dia "fira tak payah la bawak semua"....bawak 2 je..."...mula dia merungut jugak...lama-lama tu dia ikut jugak cakap ibu dia yang super tak berapa nak hot....hehe...

jom kita sama-sama tengok bird kesayangan fira...jom santai bersama syafira tahar

banyak tak angry bird fira

bird fira semua garang-garang sama cam tuan dia...takutnya ibu...

aik lentok pulak...si kecik aku ni

senyum tak perlu kata apa-apa

love u anak ibu & ayah..mmuuuaahhh...

2 comments:

Mama Likha said...

heeee byknye koleksi angry birds fira.... likha tkde satu pun lg.....


haa gmbr last tu bru nak snyummmm... comel manja :)

ayu sleeping said...

huhu..mama likha tolong la beli tuk likha satu....