mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, July 14, 2011

Tercapai jugak impian aku nak makan macarons...

assalamualaikum dear blogger..hari ni aku sangat happy..kenapa titiba happy? sebab aku dah dapat makan biskut yang cute tu...takkan tak kenal macaronlah...warna warni lagi..ko ada?...setelah sekian lama menunggu...oh macam tu ke rasanya...tak de la manis sangat..sedap jugak...lain kali leh order lagi..dulu aku asyik merenggek je dalam blog ni,nak makan macarons dalam N3 ni...KLIK NI
sekarang dah dapat...

lama tak dapat bungkusan dari en. posman
tengok luar cam besar je ,dah bukak ada satu tapawer lagi la.

ni dia makanan ngidam aku...telah tercapai..

1 box ade 10 pcs,macam2 perisa ada,aku dah makan yang color coklat,tinggal 1 lagi...tak sabar nak makan lagi,baru aku tau kena simpan dalam peti ais,bagi macarons tu keras...sedapnya kalau makan sejuk2..


5 comments:

Sue Zaman said...

wah... cam menarik n sedap jer. sue xpernah try lg... rasa cam nak order jer :)

mizzkechique said...

macarons mmg sedap..tpi manisss...

ayu sleeping said...

sue zaman:memang sedappun...sape yg txk penah rase,mesti nak cuba..
mizzkechique: yg ayu order x mainis sgt...sedang2

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

jemput singgah ye?

MOHD NASER.com

cik najihah said...

huwaaa nak jugak huu