mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, May 24, 2012

happy anniversary....

assalamualaikum dear blogger, hope korang sihat....hari ni nak  share cerita dengan  korang,semalam (23.05.2012) genaplah hasil ikatan perkahwinan kami selama 4 tahun, masuk hari ni 4 tahun ,1 hari,alhamdulillah, tuhan masih panjangkan ikatan kami, dikesempatan ini aku nak ucapkan kepada en.suami yang tersayang:) terima kasih banyak-banyak yang selama ni menyayangi kami(aku,fira), membuat aku gembira, sedih, semua itu aku ingat...semoga ikatan yang suci ini akan kekal buat selama-lamanya....korang jangan meluat pulak baca entry ni...walaupun en. suami tak baca apa yang aku tulis ni,aku anggap aku dah luahkan,kalau dia pura-pura baca....tq very much....kerana sudi membaca,,,,walaupun aku tau yang dia tu banyak kerja....tak habis-habis..

 

malam tadi dia ajak aku makan kat luar, ingat nak makan dekat area kg jawa,sekali tutup daaa restoran tu,,,,tiba-tiba tukar rancangan pulak dahhh..nak tahu pergi mana, makan seefood kat pantai jeram...hebat tak hebat..!!jauh pulak tempat nak pergi makan...hehehe (dalam hati bestnya dapat makan sotong celup tepung,ketam,udang...yamiiii) tu semua makanan favaret aku  ni...terima kasih suami....belanja kami makan....tapi malam tadi teringin nak makan kek secret recepi.....tak pe malam ni aku ajak suami pi beli....hehehe...selera nak sedap je aku ni.....(biasa la ibu mengandung memang macam gini...) kalau korang pulak,sama cam aku tak...banyak songeh....ke korang lagi hebat.....heeeeee..


ok finish......tq baca blog aku..


kalau aku rajin next entry aku bagi tau jantina si comel dalam perut yang semakin membesar ni...hehehe...

 

last....to suami....MOHD TAHAR ALIYAS



2 comments:

I B U E L Y S H A said...

BOYY...Kannnn ayu

ayu sleeping said...

hahaha...lum scan lagi la kak....rasenya cam tu la..