mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, May 17, 2012

berterima kasih kat en.suami...

assalamualaikum dear blogger yang dikasihi...aku rasa sangat happy,sebab dah dapat makan buah laici yang fresh.....tq banyak pada en.suami yang bertungkus lumus mencari di seluruh GIANT yang berdekatan dengan padang jawa,last-last jumpa jugak malam tu,tp dapat sikit je,tak sampai sekilo...so apa lagi ngapppp la.....perasan terharu....ingatkan dia lupa nak pergi cari,sampai dia call member nak cari laici kat mana?....hehe esoknya dapat lagi makan buah laici yang dia kirim kat member dia.......memang kaw-kaw... makan laici...........tq.....

bila lagi kita nak mengada-ngada dengan en.suami....time mengandung ni la.....boleh makan apa saja...hehee...tapi jangan la ngidam nak makan yang benda yang pelik-pelik,contohnya daging rusa la,satay arnab la....oh tidak....aku tak makan itu semua...kalau aku nak makan something....aku mesti tengok dia dulu,bizi ke ,sangat-sangat bizi ke..,kalau tak berapa nak bizi aku cakap la ngan dia....harap dia sabar melayan aku....apa-apapun TERIMA KASIH yang tak terhingga.....sesungguhnya peruatan yang baik akan dibalas balik olehnya insayaallah...

ok la,tq sudi baca...by

1 comment:

I B U E L Y S H A said...

masa akakk dulu pun teringin makan buah laici...hari2 beli air laici hehe...buah laici mmg susah nak dapat