mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, January 17, 2013

i'm here...

# assalamualaikum dear blogger,hope sentiasa sihat..aku sebenarnya ada,tak hilangpun,tapi sejak beberapa bulan ni, aku malas nak update blog kesayangan aku ni...nak di tinggalkan,sayang sungguh kat dia,,ni lah tempat aku lauh dan tempat berkongsi cerita aku...hari ni terbuka hatiku ingin bersama kau blog...aku sunyi tanpamu.hari-hari teringat kat myblog...lama tak merepek kat sini..

# tahun baru ni ingin mencuba jadi seorang yang lebih baik dan berkeyakinan sebagai seorang isteri dan ibu yang lebih sempurna,supaya hidup seharian kita lebih kekal bahagia,aku juga amat-amat bersyukur kehadratnya,memiliki suami yang memahami dan memiliki anak secepat yang disangka dalam usia muda...allah itu maha mengetahui yang aku amat sunyi kalau aku keseorangan...dan akhirnya aku di kurniakan 2 cahaya mata yang sangat bermakna dalam hidup aku,aku memohon padamu agar bahagiakanlah dan setiakanlah kehidupan kami sehingga akhir hayat kami...insyaallah dengan izinnya...

# kini anak aku dah semakin membesar, tahun ni fira dah 4 tahun dan baby kecik raya ni dah setahun...cepatnya mereka membesar disisi kami...ibu janji ibu akan jaga korang baik-baik,bimbing jadi anak yang pandai akhlaknya..tapi satu je ibu nak listen.listen.listen cakap ibu...semua ibu nak buat yang terbaik untuk anak-anakkan...

 bersyukur dan terima seadanya, apa yang diberi olehnya,akan aku kuatkan semangat,kesabaran dan tabah menempuh semua ujian darimu,walaupun aku tidak pernah meminta semua darimu...aku tahu tuhan tu ingin menguji diriku,semoga apa yang kita rancang dan apa yang kita minta,berserah kepada ALLAH yang maha Esa....

happy reading to myblog




1 comment:

Andika seribu said...

salam wisata

visit pulau tidung http://www.tidung-fantasy.com