mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Monday, June 6, 2011

best jugak la Xmen First Class

assalamualiakum...semalam on the way dari kampung terus tengok wayang dekat jjusco bukit raja..tengok cerita xmen.tiket dah beli masa hari sabtu....confirm kalau beli time nak tengok hari tu jugak,mesti beratur panjang....nasib baik kami dah beli awal-awal.sampai-sampai dekat panggung wayang,tak boleh masuk pulak,sebabnya ada masalah teknikal,kul 5 baru leh masuk...boleh ke cam tu..so aku,husband,fira n sister pergi la makan kat MCD dulu,sampai nak dekat pukul 5,

pukul 5 berikutnya...masuk dalam panggung...pun tak start lagi ceritanya...fira dak menjerit-jerit bersuka ria main gurau-gurau dengan cik na dia(adik aku)..korang nak tau pukul berapa wayang start..1/2 jam jugak la tercongok kat situ..orang yang dalam panggung macam dah bengang jugak la...aku pun sama..ingat kita tak de kerja lain lagi ke...

ini lah para pelakon hebat x men first class

ini geng baik...

ini geng jahat....

so apa tunggu lagi kawan-kawan,pergi lah tengok cepat...best....

5 comments:

alyyani said...

kitorg tgk mlm td. sgt2 best! :D

ayu sleeping said...

HEHEHE YEKE...MEMANG SYIOK

man yusoef said...

nak tengok weekend ni kot...grr..tak sabau...huhu

MUMMYAR said...

best kan....syioook....

ayu sleeping said...

man yusoef:cepat2 tengok....
mummyar:memang best...