mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Thursday, December 22, 2011

hari yang bahagia

assalamualaikum semua pembaca...hari aku nak kongsi dengan korang 1 cerita yang gembira...alhamdulillah TUHAN itu maha adil dan maha mendengar.....termakbul doa aku,aku pregnant......bertambah gembiralah kami..terutama en.suami nak sangat anak lelaki yang sangat comel ok....tak dapat anak lelaki,perempuanpun ok jugak....aku tak kisah,janji baby dalam kandungan aku sihat dan sempurna...tu yang penting....kan


pada mulanya aku dah rasa aku dah ada isi dalam perut aku ni...so nak lebih kepastian,aku try test...hasil uji kaji pada malam tu terhasi(minggu lepas)l...ada 2 line....en.suami tersenyum lebar...............hiiiiii,malu...nak tengok tak has
il tersebut cuba lihat dibawah ini....




rambut fira kalau di ikat(nampak la panjang sikit rambutnya) ...lama gila ibu tunggu rambut fira lebat...tapi ibu tengok cam tu jugak....nak masuk 3 tahunpun still sama je.... geram tengok anak orang yang rambut lebat-lebat ni...rasa nak amek sikit....

5 comments:

Huda said...

TAHNIAH..jaga kandungan elok-elok k..

ayu sleeping said...

tq

Shu Shinju said...

tahniah yer...take care...

cheq sue dieyha said...

tahniah ye ayu...

ayu sleeping said...

shu:tq kak
cheq sue: tq...