mari-mari semua

ayu love tahar

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

my Princess Nur Syafira

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Follwers Mantap

Monday, November 14, 2011

Greyson Chance di AIM 18

assalamualaikum dear blogger....salam pagi Isnin yang ceria...aku nak cerita pasal AIM 18 yang aku tengok kat rumah tempoh hari...memang best sebab pengacaranya zizan dan Ac mizal..asyik terkena je dorang ni,kutuk mengutuk antara 2 hos tu...memang tak bosan la...sebab ada persembahan artis youtube Amerika Greyson chance(memang kacak)tetiba aku jatuh cinta malam tu, dengan budak putih tu....kecik-kecik dah ada ramai peminat,suara mantap pulak tu...anak sapa la ni yang cute tu,lebih mantap lagi artis youtube malaysia Najwa Latif bergandingan dengan budak comel tu.

haaaa..ni la dia artis youtube AIM 18..

comelkan korang..ni la dia greyson chance

tetiba nak jadikan dia adik angkat aku...boleh ke...perasan...

beberapa artis AIM 18,pada malam tu...

najwa latif

my shila amzah..

neelofa

yuna

Diana

sarimah

ziana zain

najwa ,banyak tu award dia....

sensasi:minta share ye gamabr:)

1 comment: